Ruim assortiment: zowel voorgekookt als voorgebakken. Altijd constante kwaliteit.

Ik kies bewust: voorgebakken in zonnebloemolie.

Diverse verpakkingsmogelijkheden.

Quickly - Natuurlijk Vers en Smakelijk

De aardappel. Spreekt er een gewas meer tot de Hollandse verbeelding? Quickly staat voor traditie in aardappel én tegelijkertijd voor variatie en vernieuwing. Als zelfstandig, Nederlands familiebedrijf zijn we sinds tachtig jaar actief met de aardappel. Met een scherp oog voor foodtrends proberen we voortdurend nieuwe, betere variaties en combinaties te bedenken. Graag geven we het aanbod aan verse aardappel nog meer smaak.

Aardappelproducten van Quickly zijn er in vele varianten, zowel voorgekookt, voorgebakken en geschikt om te bakken, te koken, te steamen, te frituren en voor de magnetron. Overbodige conserveringsmiddelen, geur-, kleur- en smaakstoffen komen er bij Quickly nadrukkelijk niet aan te pas. De beste aardappels wel: 52 weken per jaar dragen onze telers zorg voor de beste oogst van telkens hetzelfde ras. Hiermee leggen we de basis voor een constante kwaliteit; natuurlijk vers en smakelijk.

Nieuws

24-12-2014

Wilt u graag geïnspireerd worden op het gebied van aardappelspecialiteiten en bent u benieuwd naar onze nieuwste aardappel-ideeën? Quickly nodigt u hierbij van harte uit om op de aanstaande Horecava van 12 t/m 15 januari 2015 onze heerlijke verse aardappelproducten te komen proeven. 
 

> lees meer
04-07-2014


gastvrij2014


Van 22 tot en met 24 september 2014 vindt de jaarlijkse vakbeurs 'Gastvrij Rotterdam' weer plaats in Ahoy Rotterdam. Tijdens deze beurs presenteren wij ons uitgebreide assortiment aardappelproducten, van tafelaardappelen tot koelverse aardappelpuree. Daarnaast kunt u de producten komen proeven in onze stand!

> lees meer
15-02-2014

Op 5, 6 en 7 februari heeft de Fruit Logistica 2014 plaatsgevonden in Berlijn.
Ook Quickly was vertegenwoordigd op het Holland Fresh Group Paviljoen.

> lees meer