Nieuws


Quik's Potato Products op Zorgtotaal 2015

Zorgtotaal, dé beurs rondom professionele zorgverlening, vindt weer plaats op 18, 19 en 20 maart 2015.

Ook Quik's Potato Products is aanwezig op Zorgtotaal als leverancier van koelverse aardappelproducten in de zorg.

Quik's Potato Products nodigt u hierbij uit om op de aanstaande vakbeurs Zorgtotaal van onze heerlijke verse aardappelproducten te komen proeven. Op deze beurs kunt u kennismaken met onze oplossingen voor de zorgkeuken. U maakt dan kennis met de vele aardappelproducten waarmee u uw gasten kunt verrassen. 

Verder kunt u natuurlijk kennismaken met Quickly verse aardappelpuree, gemaakt van de allerbeste aardappelen, bereid met verse ingrediënten en gegarandeerd vrij van klontjes.

Onder het genot van een hapje en drankje gaan wij graag met u in gesprek over voor u passende, vernieuwende mogelijkheden. 

U vindt ons in hal 7, standnummer B 128.

Graag tot ziens op Zorgtotaal!

24-12-2014
Quickly op Horecava 2015

Wilt u graag geïnspireerd worden op het gebied van aardappelspecialiteiten en bent u benieuwd naar onze nieuwste aardappel-ideeën? Quickly nodigt u hierbij van harte uit om op de aanstaande Horecava van onze heerlijke verse aardappelproducten te komen proeven. 

 
Op deze beurs zullen we onder andere een nieuw concept aardappel specialiteiten presenteren. Een puur en vers concept in verschillende varianten, met uitgebalanceerde smaken! Wij zijn benieuwd of u er net zo enthousiast over bent als wij!

Verder kunt u natuurlijk kennismaken met Quickly verse aardappelpure of onze overheerlijke frites, gemaakt van de allerbeste aardappelen en voorgebakken met zonnebloemolie. 
 
Onder het genot van een hapje en drankje gaan wij graag met u in gesprek over voor u passende, vernieuwende mogelijkheden. 
 
De Horecava vindt plaats in Amsterdam RAI, van maandag 12 januari t/m donderdag 15 januari 2015. 

Overzicht

Zorgtotaal, dé beurs rondom professionele zorgverlening, vindt weer plaats op 18, 19 en 20 maart 2015.

Ook Quik's Potato Products is aanwezig op Zorgtotaal als leverancier van koelverse aardappelproducten in de zorg.

> lees meer
24-12-2014

Wilt u graag geïnspireerd worden op het gebied van aardappelspecialiteiten en bent u benieuwd naar onze nieuwste aardappel-ideeën? Quickly nodigt u hierbij van harte uit om op de aanstaande Horecava van 12 t/m 15 januari 2015 onze heerlijke verse aardappelproducten te komen proeven. 
 

> lees meer
04-07-2014


gastvrij2014


Van 22 tot en met 24 september 2014 vindt de jaarlijkse vakbeurs 'Gastvrij Rotterdam' weer plaats in Ahoy Rotterdam. Tijdens deze beurs presenteren wij ons uitgebreide assortiment aardappelproducten, van tafelaardappelen tot koelverse aardappelpuree. Daarnaast kunt u de producten komen proeven in onze stand!

> lees meer
15-02-2014

Op 5, 6 en 7 februari heeft de Fruit Logistica 2014 plaatsgevonden in Berlijn.
Ook Quickly was vertegenwoordigd op het Holland Fresh Group Paviljoen.

> lees meer
10-11-2013

Van maandag 25 november  tot en met woensdag 27 november 2013 vindt in Evenementenhal Gorinchem de derde editie van de Horeca Inspiratie & Recreatie Vakbeurs plaats. Deze beurs is inmiddels een belangrijk ontmoetingspunt voor horeca, catering en zorginstellingen.

> lees meer
30-10-2013

Op 6 en 7 november organiseert Kruidenier de jaarlijkse foodbeurs in Expo Houten.

> lees meer