Nieuw: Steakhouse Frites met schil

09-03-2012
Nieuw bij Quickly: Steakhouse Frites met schil

In het licht van variatie, versheid en verantwoord genieten komt Quickly met verse Steakhouse frites met schil.

Deze verse steakhouse frites zijn uniek in de markt en worden bereid volgens een zoveel mogelijk ambachtelijk procedé. Bij de ontwikkeling is het de doelstelling geweest om  de smaak en beleving van ‘thuis gemaakt’ te overtreffen . Quickly’s steakhouse frites met schil worden daarom gesneden uit verse aardappelen. Vervolgens worden ze voorgebakken in volledig vloeibare plantaardige olie, rijk aan omega 3 en 6 vetzuren en veel goede enkelvoudig onverzadigde vetzuren.

In tegenstelling tot veel andere frites bevatten Quickly frites beduidend minder verzadigde vetten. Quickly frites kennen geen toevoegingen of bewerkingen met batters. Quickly frites zijn daarmee een verantwoord product met een zeer duidelijke en onderscheidende meerwaarde richting de eindgebruiker.

Quickly stimuleert met haar prijsstelling ten zeerste haar distributeurs de verse steakhouse frites eveneens voor een scherpe prijs in de markt te zetten. Hiermee beoogt Quickly, zeker in deze tijd, op alle fronten meerwaarde voor de ondernemer/eindgebruiker  te bieden.

Een extra noemenswaardige bijkomstigheid is dat Quickly’s Steakhouse frites ook in de oven breid kunnen worden, wat een verassend en bijdetijds alternatief biedt.

Voor meer informatie en verkrijgbaarheid kunt u telefonisch contact opnemen met Quickly of een proefpakketpakket aanvragen via het formulier hier op de pagina.

 

Meer weten of
proefpakket aanvragen?

Laat hier uw gegevens achter.

  • Niet alle velden zijn correct ingevuld.