Ruim assortiment: zowel voorgekookt als voorgebakken. Altijd constante kwaliteit.

Ik kies bewust: voorgebakken met zonnebloemolie.

Diverse verpakkingsmogelijkheden.

Quik's Potato Products - Natuurlijk Vers en Smakelijk

De aardappel. Spreekt er een gewas meer tot de Hollandse verbeelding? Quik's Potato Products staat voor traditie in aardappel én tegelijkertijd voor variatie en vernieuwing. Als zelfstandig, Nederlands familiebedrijf zijn we sinds tachtig jaar actief met de aardappel. Met een scherp oog voor foodtrends proberen we voortdurend nieuwe, betere variaties en combinaties te bedenken. Graag geven we het aanbod aan verse aardappel nog meer smaak.

Aardappelproducten van Quik's zijn er in vele varianten, zowel voorgekookt, voorgebakken en geschikt om te bakken, te koken, te steamen, te frituren en voor de magnetron. Overbodige conserveringsmiddelen, geur-, kleur- en smaakstoffen komen er bij Quik's nadrukkelijk niet aan te pas. De beste aardappels wel: 52 weken per jaar dragen onze telers zorg voor de beste oogst van telkens hetzelfde ras. Hiermee leggen we de basis voor een constante kwaliteit; natuurlijk vers en smakelijk.

Nieuws

U bent 19 en 20 mei van harte welkom op onze stand 6657 in Hal 7 op de internationale private labelbeurs PLMA waar wij graag met u in gesprek gaan over de nieuwste trends op het gebied van aardappelen. 

> lees meer

Zorgtotaal, dé beurs rondom professionele zorgverlening, vindt weer plaats op 18, 19 en 20 maart 2015.

Ook Quik's Potato Products is aanwezig op Zorgtotaal als leverancier van koelverse aardappelproducten in de zorg.

> lees meer
24-12-2014

Wilt u graag geïnspireerd worden op het gebied van aardappelspecialiteiten en bent u benieuwd naar onze nieuwste aardappel-ideeën? Quickly nodigt u hierbij van harte uit om op de aanstaande Horecava van 12 t/m 15 januari 2015 onze heerlijke verse aardappelproducten te komen proeven. 
 

> lees meer