Ruim assortiment: zowel voorgekookt als voorgebakken. Altijd constante kwaliteit.

Ik kies bewust: voorgebakken in zonnebloemolie.

Diverse verpakkingsmogelijkheden.

Quickly - Natuurlijk Vers en Smakelijk

De aardappel. Spreekt er een gewas meer tot de Hollandse verbeelding? Quickly staat voor traditie in aardappel én tegelijkertijd voor variatie en vernieuwing. Als zelfstandig, Nederlands familiebedrijf zijn we sinds tachtig jaar actief met de aardappel. Met een scherp oog voor foodtrends proberen we voortdurend nieuwe, betere variaties en combinaties te bedenken. Graag geven we het aanbod aan verse aardappel nog meer smaak.

Aardappelproducten van Quickly zijn er in vele varianten, zowel voorgekookt, voorgebakken en geschikt om te bakken, te koken, te steamen, te frituren en voor de magnetron. Overbodige conserveringsmiddelen, geur-, kleur- en smaakstoffen komen er bij Quickly nadrukkelijk niet aan te pas. De beste aardappels wel: 52 weken per jaar dragen onze telers zorg voor de beste oogst van telkens hetzelfde ras. Hiermee leggen we de basis voor een constante kwaliteit; natuurlijk vers en smakelijk.

Nieuws

10-11-2013

Van maandag 25 november  tot en met woensdag 27 november 2013 vindt in Evenementenhal Gorinchem de derde editie van de Horeca Inspiratie & Recreatie Vakbeurs plaats. Deze beurs is inmiddels een belangrijk ontmoetingspunt voor horeca, catering en zorginstellingen.

> lees meer
30-10-2013

Op 6 en 7 november organiseert Kruidenier de jaarlijkse foodbeurs in Expo Houten.

> lees meer
16-09-2013

Quickly zal op 23, 24 en 25 september aanwezig zijn op de eerste editie van Gastvrij Rotterdam. Gastvrij Rotterdam is een nieuw platform voor gastvrijheid, beleving en kwaliteit.

> lees meer